En İyi Android Araba Yarışı Oyunları [TOP 5 ]




Telefon alırken dikkat ettiğimiz bir kaç özellikten biri olan oyunlar çoğu kişi tek eğlence kaynağı olmuş durumda :( .Benim için olmasada her yeni oyunda çıldıran insanlar var bu yazımda sizlere bir kaç tane güzel araba yarış oyunu önericem :D Seçimler sizin ;)



1-Asphalt 8 : Airborne



Androidde araba yarışı hatta oyun denildiğinde akla gelen ilk oyunlardan biri şüphesiz Asphalt Airborne.Bir çok telefon incelemesinde de kullanılan Asphalt Gameloft yapımı bir oyun çoğu telefon için test oyunudur hatta .Telefonlar Asphalta kasıp kasmamasına  bakılır :D Yaklaşık 50 milyon indirmesi bulunuyor.9 adet pist , harika grafikleri ve güzel arabalarıyla şahsımda 1.'liği hak ediyor.
Google Playde Ücretsiz Olarak Bulunuyor.



2-Hill Climb Racing



Fingersoft'un geliştirdiği oyun çok fazla sistem özelliği gerektirmedende düşük sistemlerde çalışması ile güzel bir oyun.Arabalara çeşitli takviyeler yapılabilmekte.Amaç finish çizgisini geçmek.Bende 2. sırayı alıyor bu oyun.
Google Play'de ücretsiz bulunuyor.


3-Real  Racing 3


Başlığın başındaki resim Real Racing'den :D
Nedense pek sevemedim bu oyunu.Oyunu büyük oyun geliştiricilerinden olan EA Sport geliştirmiş.Yaklaşık 100 milyon indirmesi mevcut oyunun.Ben hariç diğer herkesin zevk alabilceği bir oyun :D Benim tarafımdan 3. olmaz bence 1 veya 2'ye oynar :D ama yer bulamadığımdan  3.'ye attım :D EA fanboy lütfen :D
Google Play'de Ücretsiz Bulunuyor.


4-Dr. Driving


Her yaştan insanın çok rahat bir şekilde oynayabilceği bir oyun olan Dr. Driving'de bazen sinirlenip telefonu yerden yere vurabilirsiniz aman dikkat :D Oyunun amacı kaza yapmadan bitiş çizgisine ulaşmak.
Google Playde ücresiz olarak mevcut.



5-Need For Şahin

Geldik bu yazının son oyununa bana göre 1. olmasına rağmen grafikler vb.'den kaybediyor.Yoksa yanlama falan yapmak için harika ! Şahin sever kardeşlerimiz için TÜRK yapımcılar tarafından yapılan oyunda çeşitli bölümler mevcut.Artık sokağa çıkmadan telefonunuzdan yanlayabilirsiniz !
Google Playde Ücretsiz.


Ah :D Çok Uzun yazı oldu be :D Canım çıktı :D Neyse :D Tercihler tamamen size ait :D İstediğinizi Alın ;)

Previous
Next Post »